Food & Drinks, Nieuws

Vroeg ontbijten bij Bazs in Hilversum

Bazs

Bazs is nu geopend sinds april aan de Havenstraat 13 in Hilversum . Hier kun je van dinsdag tot en met zaterdag al vanaf half 8 terecht voor een fijn ontbijt. Nergens anders in Hilversum kun je al zo vroeg buiten de deur eten. Overigens staan ze ook een mooie lunch en prachtige maaltijd op de kaart.

Bazs ontbijt

Mooie gerechten bij Bazs

Bazs streeft ernaar om zoveel mogelijk zelf te maken met zo min mogelijk voor-gefabriceerde producten, wat het bij uitstek dé plek maakt voor mensen met allergieën en dieetwensen. Alles mogelijk, van een (h)eerlijk gevulde vegetarische maaltijd tot een stevig vleesgerecht. Welk gerecht je ook kiest ze zijn allemaal even smakelijk en van zeer goede kwaliteit.

In de open keuken  bereiden we onze gerechten met liefde en passie, dat zie je en dat proef je! De gerechten worden met veel passie en liefde bereid in de open keuken. Bazs wordt gerund door de bevlogen familie Bastiaanse: vader Wim met zijn kinderen Boris, Anne en Lotte. Kijk vooral op de facebookpagina van ze voor de foto’s van de prachtige gerechten!

 

27 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.