Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Wilma Barneveld: Gooische hotspot in Blaricum

Waarin een klein dorp groot kan zijn: de oude kern van Blaricum heeft verrassend veel onvervalste hotspots. Van landelijk bekende iconen tot kleine pareltjes die we liever voor onszelf houden. Maar een ding hebben ze gemeen: deze hotspots zijn zonder uitzondering uniek, gastvrij, gezellig en bijzonder. Wilma Barneveld is perfect voor een leuk cadeautje en heeft een riant assortiment vol gezellige woonaccessoires. Je wil het allemaal mee naar huis nemen!

Wilma

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

wilma barneveld

Wilma (Foto: Bob Awick)

Verhuisd

Op de een of andere manier is het alsof Wilma er altijd al was. Dat is echter een kwestie van geografie; ze wás er ook, maar in Bussum, waar ze met haar zus Jitske respectievelijk 46 en 48 jaar de roemrijke winkel Barneveld Zaken bestierde. Bussummers – en waarschijnlijk mensen uit het hele Gooi – denken met veel weemoed terug aan deze tijd. Gelukkig is Wilma Barneveld er nog, met dezelfde kwaliteit en service, want die zijn natuurlijk met haar meeverhuisd.

Gezellig huis

In haar winkel in Blaricum biedt ze een ruim assortiment om het huis gezellig te maken. Woonaccessoires, kaarsen, decoraties, beeldschoon – desgewenst op maat gemaakt – tafelgoed, zilveren schilderijlijstjes (waar vínd je die nog!), geuren van Ted Sparks, glazen van bijvoorbeeld Luxoria, producten van Caspari, servies van merken als Villeroy & Boch, grappige keukengadgets, ovenwanten, pannendoeken, kaarsenstandaards, prachtige shawls, Slippely T-shirts (waar de vroegere klanten uit Bussum speciaal om kwamen vragen), een grote collectie zijden bloemen van hoge kwaliteit en nog veel meer.

wilma barneveld

(Foto: Bob Awick)

Juiste advies

Zodra het mooi weer wordt, dekt Wilma de tafels buiten mooi op en krijg je meteen zin om je slag te slaan, op een holletje naar huis te rennen, gasten uit te nodigen en zelf óók zo’n mooie tafel te maken. Wie op zoek is naar een mooi cadeau of een leuk presentje (want je vindt hier voor elke portemonnee wel wat) zal zonder twijfel slagen bij Wilma. Met haar ruime ervaring weet ze bovendien altijd het juiste advies te geven (‘wat voor type is de jarige?’) waardoor je nooit de plank misslaat!

 

 

Hier vind je meer over Wilma Barneveld:

Middenweg 2a, Blaricum
Telefoon: 035-7370201
www.wilmabarneveld.nl
@wilmabarneveld1

1 juni 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.