Food & Drinks, Nieuws, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

BlinX: Hotspot in Blaricum

Waarin een klein dorp groot kan zijn: de oude kern van Blaricum heeft verrassend veel onvervalste hotspots. Van landelijk bekende iconen tot kleine pareltjes die we liever voor onszelf houden. Maar een ding hebben ze gemeen: deze Gooische hotspots zijn zonder uitzondering uniek, gastvrij, gezellig en bijzonder. Eén daarvan is BlinX.

blinx

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

blinx

Rick en Selina (Foto: Bob Awick)

Vakkundig team

Woonwensen – we hebben er nogal wat. Maar het is vaak lastig om die te vertalen naar dat droominterieur. Gelukkig hoeven we niet ver te zoeken als we daar een vakkundig team bij nodig hebben. Wanneer je de woonstudio in de Dorpsstraat binnenloopt, voel je je meteen op je gemak en kijk je toch je ogen uit; dát kan alleen maar het werk zijn van interieurarchitecten en stylisten die hun vak verstaan.

Dubbel-M

BlinX kan veel voor ons betekenen, zo ontdekken we. De naam BlinX staat voor Blaricum Interior Experience en is onderdeel van Dubbel-M, een bedrijf dat al dertig jaar bestaat. Het hoofdbedrijf zit in Barneveld, en daar zijn architecten aan het werk en worden in de eigen grote werkplaats maatwerk meubelen geconstrueerd. Dubbel-M, dat aanvankelijk uitsluitend b-to-b-projecten deed, legt zich met BlinX ook toe op de particuliere markt. Wat een geluk voor ons!

blinx

(Foto: Bob Awick)

Wine & Design

Je kunt er terecht voor advies, ontwerp, inrichting, vormgeving en maatwerk meubelen. Loop er gewoon eens binnen en laat je vrijblijvend adviseren. De kans is dan overigens groot dat je ook iets te horen krijgt over goede wijn, want op dezelfde locatie zit Ottovino van Rick van der Eijk. Hij creëerde hier een proefplek waar je iedere maand weer andere mooie wijnen kunt ontdekken, die hij bij aanschaf graag bij je thuisbezorgt. Er staan er zo’n honderd, maar op de website van Ottovino vind je wel duizend soorten wijn. Kortom, een bijzonder plekje daar op de Dorpsstraat. Wine & Design onder één dak.

 

 

 

Hier vind je meer over BlinX:

Dorpsstraat 8a, Blaricum
Telefoon: 035-8884482
www.blinx-blaricum.nl
@blinxblaricum
www.ottovino.nl

1 juni 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.