Kapelstraat in Bussum: terrasstraat en winkelstraat

Kapelstraat in Bussum

De Kapelstraat in Bussum is zonder twijfel dé horecastraat van het dorp. Trev’s Soep & Smullokaal, Café Goesting, sterrenrestaurant Soigné, restaurant LEUK voor ouders en kinderen, Atlantique voor heerlijke vis, Streetfoodcity (de sushi al geprobeerd?) en nog vele andere kleine, lokale ondernemers, waaronder Gooische Tam Tam zelf!

Kapelstraat Bussum, Kapelstraat, Bussum

Illustratie: Sascha Pijnaker

Als één straat in het Gooi het predicaat ‘Terrasstraat‘ verdient, is het de Bussumse Kapelstraat wel. Een wisselend aanbod van horecazaken, van soeplokaal tot sterrentent, het is er allemaal. Wie de straat inloopt of fietst, op een zonnige zomeravond, waant zich in Frankrijk. of Spanje. Of eigenlijk gewoon in het ’t Gooi, want waarom ook niet?

In de Kapelstraat in Bussum vind je veel kleine en lokale ondernemers en natuurlijk: het hoofdkantoor van Gooische Tam Tam!

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.