Food & Drinks

Trev’s Soep & Smullokaal in de Kapelstraat

Trev’s Soep

Foto : Willemijn van der Eijk

Zet een marketingman en een televisiemeisje bij elkaar, geef ze een snijplank, een pan en verse ingrediënten en voilà, Trev’s Soep was geboren. Een een hip soeplokaal met verse soepen waarover meteen heel Bussum het had. Het was voor Trevor Klawer en Eva Kerste een bewuste keuze om in augustus 2015 het roer compleet om te gooien. Doe één ding waar je echt goed in bent en wat je leuk vindt; dat was het motto. En dat werd soep maken.

Gezond en vers bij Trev’s Soep

Illustratie: Sascha Pijnaker

Het verveelt nooit, want met soep zit je niet vast aan één keuken. Van India naar Frankrijk, van Thailand naar Mexico, overal is soep. De nadruk bij Trev’s Soep ligt op gezond en vers, en dan verzinnen ze soepjuweeltjes, zoals de nu al legendarische linzensoep, de kokos spinaziesoep, de doperwtensoep met munt en knapperige pancetta, de lekkere koude avocadosoep… je kunt wel even doorgaan. “Als je de Kapelstraat inrijdt, ruik je al dat de soep opstaat. Alsof je bij iemand thuis komt”, zegt Eva tevreden.

Borrelen met Soep

Trev’s Soep

Foto : Willemijn van der Eijk

Sinds enige tijd heeft Soep een alcoholvergunning en die komt goed van pas, want bij de heerlijke lunches en goed gevulde borrelplanken met bijvoorbeeld gebakken kikkererwten en oude brokkelkaas met honing drink je graag een glaasje van hun geweldige witte wijn op het gezellige terras. Meenemen kan ook, én Soep komt graag bij je thuis met heerlijke catering, met als basis natuurlijk altijd soep.

Trev’s Soep & Smullokaal, Kapelstraat 17a, Bussum.

Telefoon: 035-6315155. www.trevssoep.nl. Open: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 19:30.

23 augustus 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.