Nieuws, Ondernemen, Shoppen

Lafeber Horen & Zien: Hotspot Gijsbrecht

Niet alleen voor de omwonenden, maar voor inwoners van het hele Gooi is ‘de Gijsbrecht’ in Hilversum een heerlijke winkelstraat. Verrassend goed bereikbaar en bomvol originele (vers)winkels en ondernemers. Bovendien kun je er parkeren voor de deur. Een relatieve nieuwkomer is Lafeber Horen & Zien. We gingen een kijkje nemen.

Lafeber

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

lafeber

(Foto: Bob Awick)

Alle tijd

We hebben maar één paar ogen en het is dus niet meer dan logisch dat we daar zuinig op zijn. Dat begrijpen ze bij Lafeber, waar de gespecialiseerde medewerkers alle tijd voor je nemen als het om oogmeting gaat. En nee, dan ben je niet klaar met plus twee of min drie. Dat kan immers per oog verschillen en bovendien gaat het bijvoorbeeld (ook) over oogdruk, pupilafstanden, de doorbuiging van het montuur, het brandpunt van een glas en de kwaliteit van glas.

Oogmeting op maat

De waarde en het comfort van een goede bril zitten niet alleen in het montuur, maar ook en misschien wel vooral in het glas. De gepassioneerde en goed opgeleide optometristen en opticiens bij Lafeber gebruiken de beste apparatuur en dat niet alleen: Lafeber Horen & Zien is de enige in ’t Gooi die een bril ook nog eens digitaal inmeet met geavanceerde fotoapparatuur. Zo wordt er echt maatwerk geleverd zodra er een mooi montuur is uitgekozen.

lafeber

(Foto: Bob Awick)

Verfijnde én uitgesproken monturen

Dat laatste is nogal een dingetje bij Lafeber, want de geweldige collectie met aansprekende kwaliteitsmerken is behoorlijk groot. Met gelukkig een uitstekende balans tussen verfijnde of juist uitgesproken monturen en een veelheid aan kleuren en materialen. Melody, het gezicht van de winkel, heeft er echt oog voor en weet er meestal meteen het juiste en passende montuur uit te pikken. Maar zelf snuffelen en passen is natuurlijk ook fijn, want je raakt bij Lafeber niet snel uitgekeken!

 

 

Hier vind je meer over Lafeber Horen & Zien:

Gijsbrecht van Amstelstraat 174, Hilversum
Telefoon: 035-3037174
www.lafeberhorenenzien.nl
@lafeberhorenenzien

20 november 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.