Food & Drinks, Uitgaan

Pop up restaurant The View bij Naarderbos

The ViewIndrukwekkend uitzicht

Pop Up restaurant The View is een initiatief van Naarderbos en chef-kok Roy Moes. Een bijzondere en smakelijke beleving met een indrukwekkend uitzicht over het Gooimeer. Het pop up restaurant is slechts één maand geopend: van 2 tot 28 augustus, van woensdag tot en met zondag vanaf 18.30 uur.

 

 

 

 

 

Verrassingsmenu The View

Culinair, verrassend en exclusief. In het pop up restaurant The View word je door chef-kok Roy Moes en zijn team volledig in de watten gelegd. De klassieke opstelling voelt dankzij de vrolijke, felle decoratie informeel en ongedwongen aan. Chef Roy presenteert zijn menu ‘Chef’s Choice’, een verrassingsmenu bestaande uit drie of vier gangen. Bij mooi weer is het ook mogelijk op het aansluitende dakterras te dineren. De ultieme culinaire beleving aan het Gooimeer in Naarden!

 

 

Reserveren bij The View

The View ontvangt uitsluitend reserveringen via email: popuptheview@naarderbos.nl. Wees er snel bij om dit bijzondere culinaire avontuur niet te missen! Meer informatie: www.popuptheview.nl en www.facebook.com/popuptheview.

 

 

23 juli 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.