Food & Drinks, Nieuws

VLAAR Festival morgen van start!

Culinair genieten in ‘s-Graveland

Op 20 april gaat het Vlaar Festival van start! Tot en met zondag 6 mei kun je in deze Gooische hotspot in ‘s-Graveland tijdens lunch en diner voor een toegankelijke prijs genieten van een gastronomisch 4-gangen menu voor slechts € 29,50. Dit chef’s menu is gebaseerd op verse seizoen producten en pure ingrediënten en bestaat uit kleine gerechten met het culinaire handschrift van de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Danny Rijs. Bij mooi weer serveert Vlaar uiteraard op het sfeervolle terras. Check het menu hier.

Proef!

Er zijn meer gangen te bestellen voor een extra prijs van slechts € 5 per gang. Hiermee kun je het Vlaar Festival menu uitbreiden tot een compleet culinaire beleving van 6-gangen voor slechts € 39,50. Er is ook een mooi bijpassend wijnarrangement samengesteld voor de wijn-spijs-liefhebber. Met vegetarische of dieetwensen wordt rekening gehouden. Geef deze vooral vooraf door bij de reservering.

Nieuwe Tasting Room aan het water
Neem tijdens je bezoek ook een kijkje in de Tasting Room; een nieuwe exclusieve privé ruimte aan het water, die is voorzien van een moderne kookunit. Deze is geschikt voor groepen tot 16 personen voor private dining, vergaderingen of live cooking. Kijk hier voor de diverse arrangementen.

GaultMillau
Restaurant Vlaar staat voor lekker uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het Gooische restaurant behoort al jaren tot de top van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten. Restaurant Vlaar ligt in het idyllische ’s-Graveland bij Hilversum. Deze prachtige locatie, centraal in het Gooi, biedt veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur, een tweetal privé ruimtes en een groot terras in een geweldige omgeving. Ook catering behoort tot de opties.

Reserveer snel
Reserveren kan online via www.restaurantvlaar.nl/reserveren of via tel. 035 – 656 1661. Restaurant Vlaar is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen, catering en private dining.

Restaurant Vlaar, Noordereinde 129 in ’s-Graveland, tel. 035-6561661, www.restaurantvlaar.nl

19 april 2018

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.