Agenda, Kunst, Wonen & Lifestyle

Salon Residence 2017 in Singer Laren

Van 28 september tot en met 1 oktober 2017 transformeert het interieur-event Salon Residence Singer Laren om tot een magische boutique hotel. Een minimalistische hotelsuite, een tijdloze lobby, een glamorous cocktailbar, een seventies bibliotheek, een intiem home office: het boutique hotel krijgt in elke ruimte een eigen, inspirerende stijl. Maar liefst 18 toonaangevende interior designers richten in samenwerking met de mooiste merken en kunstgaleries een ruimte in. Salon Residence 2017 zorgt ook nu weer voor vier dagen ultieme interieurinspiratie, met een prominente rol voor de Kamer van de Toekomst.

Salon Residence

Museum wordt boutique hotel

Hotels zijn het visitekaartje van de interior designers geworden en inspireren meer dan ooit voor ons eigen interieur. We slapen er niet alleen, maar loungen er, laten onze smaakpapillen strelen en komen tot rust in de spa. Het museum van Singer Laren is het decor van deze hotelbeleving. In het nieuwe theater delen grote namen en jong talent hun kennis over interieur, kunst, design en fotografie. Hoofdredacteur van Residence, Miluska van ‘t Lam: “Met Salon Residence komt ons woonmagazine tot leven. Met het evenement willen we het ambacht van de interior designer zichtbaar maken en het 30-jarig jubileum van het magazine op feestelijke wijze vieren.”

Salon Residence

 

Afwisselend programma bij Salon Residence

Voor een verblijf in het boutique hotel heeft Residence culinaire verrassingen, masterclasses, boeklanceringen en interviews op het programma staan. Met namen als Tricia Guild, Pierre Frey en Marcel Wanders. De beurs Maison&Objet uit Parijs geeft tijdens de professionalsdag een exclusieve trendpresentatie. De museumshop is omgebouwd tot een hotelshop vol interieuraccessoires.

Top interior designers

De deelnemende interior designers zijn smaakmakers pur sang: Brecht Murré Atelier, Clairz Interior Design, Decoration Empire, Eveline Interieur, Framework Studio, HIP Studio, Judith van Mourik, Kate Hume, Kees Marcelis, Linda Lagrand, RA. Studio, Remy Meijers, Robert Kolenik, Roelfien Vos, Ruud van Oosterhout, Stock Interiors, Studio Mariska Jagt en Wolterinck Laren.

Salon Residence

Kamer van de Toekomst

Robert Kolenik heeft de Kamer van de Toekomst ontworpen om te laten zien dat duurzaam design perfect hand in hand gaat met comfort en stijl. Van fijnstofvrije lucht en de juiste temperatuur tot een interactieve badkamerspiegel en noviteiten voor een optimale persoonlijke balans. Een digitale private butler kan zelfs de verlichting, muziek en geur selecteren.

Meer informatie vind je op  www.salonresidence.nl.

26 september 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.