Food & Drinks

Vandaag wijnproevrij Wine Estate Lemberg

Wijnhuis Petit Clos Laren heeft vandaag een 8-tal wijnen openstaan op de proeftafel uit Zuid-Afrika. Lemberg estate uit Tullbagh! Eigenaresse Suzette van Rensburg zal vanaf 15.00 tot 17.00 uur gepassioneerd over haar wijnen komen vertellen.
De wijnen zullen de gehele dag vanaf 10.00 te proeven zijn!

Dit kleine boutique wijnhuis ligt in het hart van de historische Tulbagh vallei, omringd door de Obiqua bergen in het westen, de Winterhoek bergen in het noorden en de Witzenberg in het oosten. De zuidzijde van de vallei staat onder invloed van koele zuid-oost winden in de hete zomers. Tulbagh heeft door haar diversiteit en aantrekkelijke condities voor de druiventeelt een grote aantrekkingskracht op jonge, innovatieve wijnmakers.

Als je er bent dan voel je het meteen – passie voor wijn. Vriendelijk, persoonlijk, en gepassioneerd om de mooiste wijnen te creëren om van te genieten. Excellente wijnen met duurzaamheid heel hoog in het vaandel. In plaats van pesticiden wordt samen gewerkt met de  ganzen en lieve heersbeestjes. Zij staan voor – the art of handcrafted wines- waarmee ze bedoelen dat alles met de hand gebeurt zoals het plukken en al het werk in de wijngaard. Maar ook dat de wijnen met minimale interventies in de kelder gemaakt worden waaronder natuurlijk vergisten

 

Graag tot straks,

Edward van Aardenne
PETIT CLOS LAREN
Torenlaan 26

23 september 2017

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.