Agenda, Food & Drinks

WijnFestijn 2017 in Majellakapel Bussum

Van vrijdag 6 oktober t/m zondag 8 oktober 2017 vindt de eerste editie van het WijnFestijn plaats in de Majellakapel in Bussum. Bezoekers kunnen drie dagen lang genieten van schitterende wijnen, wijn & spijs combinaties, workshops en live muziek, in de mooie ambiance van de kerk. Allemaal verzorgd door lokale ondernemers.

Proeven en drinken op het WijnFestijn

Tijdens het Festijn gaan bezoekers op een ontdekkingstocht naar hun favoriete wijn. Er zijn wijnen uit verschillende landen en regio’s, van de mooie klassieker tot de spannende onbekende. Er zijn ruim 70 wijnen om te proeven. Favoriete wijnen kunnen direct besteld worden voor thuis, bijvoorbeeld alvast voor de feestdagen. Proeven is gratis. Het is ook mogelijk om tegen betaling een half of een heel glas te bestellen.

Majellakapel Bussum

Majellakapel Bussum

Lokale partners

WijnFestijn heeft ook een culinaire insteek. Zo opent Restaurant Faulk uit Bussum een pop-up restaurant op het allermooiste plekje van de kerk. Hier kunnen de bezoekers  genieten van mooie wijn & spijs combinaties. Op zaterdag en zondag zijn er gratis workshops te volgen. Het Gooi is vele wijnhandelaren en -liefhebbers rijk. Een echt evenement op het gebied van wijn proeven in combinatie met spijs ontbreekt. WijnFestijn Bussum brengt beide samen. WijnFestijn Bussum heeft als belangrijkste uitgangspunt de samenwerking met alleen lokale (Gooische) partners.

WijnFestijn

Meer informatie

Het WijnFestijn is voor iedereen toegankelijk boven de 18 jaar. Op zondag zijn kinderen onder begeleiding toegestaan. Tickets zijn te koop voor €15,- op www.wijnfestijnbussum.nl. Openingstijden:  Vrijdag 6 oktober van 17-23 uur, zaterdag 7 oktober van 15-23 uur en zondag 8 oktober van 15-20 uur.

26 september 2017

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.