Food & Drinks

Lentefestival bij restaurant Vlaar

Het komend voorjaar is het goed toeven bij restaurant Vlaar in ’s-Graveland. Het top-500 restaurant organiseert de komende weken een aantal bijzondere evenementen waaronder het Lentefestival.
DSC_9831
Lentefestival: 1 – 10 mei
Proef de lente van vrijdag 1 tot en met zondag 10 mei en geniet van een gastronomisch 5-gangen menu voor slechts € 36,50, de prijs van een 3-gangenmenu. Het menu wordt met uiterste zorg samengesteld door chef Philip Toes en zijn team en is zowel voor lunch als diner te bestellen. Reserveer snel via deze link en wees verzekerd van een tafel!

Vier Pasen culinair op 5 en 6 april
Kom met Pasen genieten van de gerechten van onze nieuwe chef Philip Toes en zijn witte brigade en proef het voorjaar! Of kies voor het feestelijke 5-gangen chef’s menu met een bijpassend wijnarrangement. Op beide Paasdagen, zondag 5 en maandag 6 april, zijn we voor geopend voor lunch en diner.

Ons sfeervolle koetshuis is recent verbouwd tot wijninspiratiekamer en uitermate geschikt voor een paasbrunch of -diner met groepen vanaf 10 personen. Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met Marijn Bierhorst via marijn@restaurantvlaar.nl of tel. 035-6561661.
DSC_7372 lowres
Lazy Sunday Sessions op 15 april
Kom genieten van een muzikale zondagmiddag bij Vlaar! Op zondag 19 april zingt Bastiaan Mulder bekende hits van grote Amerikaanse sing a song writers zoals Bill Withers en Elton John.
Bastiaan studeerde in 2006 af aan het Conservatorium van Amsterdam, richting jazz-gitaar, en heeft inmiddels met bekende artiesten gespeeld als Candy Dulfer, Rene Froger en Mathilde Santing. Entree is gratis en reserveren gewenst.

Vernieuwde menukaart
Basis van restaurant Vlaar is een toegankelijke en betaalbare kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Ook in de lente wordt volop met seizoenproducten zoals asperges, lamsvlees en voorjaarsgroenten. Kijk hier voor de menukaart. Naast de regelmatig wisselende menukaart kunt u kiezen voor het populaire 3-gangen Menu Vlaar, dagelijks samengesteld op basis van seizoenproducten, of het nieuwe vijfgangen chef’s menu met een selectie van de kaart.

Chef Philip laat zich graag inspireren door nationale en internationale topchefs. Vooral Brazilië en Spanje hebben hierin zijn aandacht. De jonge chef streeft samen met zijn ervaren keukenteam naar meer creativiteit op het bord met een moderne aanpak.
lekker-restaurant-vlaar
Info en reserveren
Restaurant Vlaar is zeven dagen per week geopend voor lunch (m.u.v. zaterdag) en diner. Reserveer snel uw tafel via www.restaurantvlaar.nl/reserveren of bel met tel. 035-6561661. Kijk voor meer informatie op www.restaurantvlaar.nl.

27 maart 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.