Food & Drinks, Kunst, Nieuws, Shoppen

Good Grounds: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke winkels die er zitten: van concept store tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. Tijd voor TamTam om er eens een kijkje te nemen! We liepen binnen bij Good Grounds.

 

Berthy (Foto: Bob Awick)

Neerploffen

Wie binnenstapt bij Good Grounds, neemt eigenlijk een kijkje in het hoofd van Berthy. Je betreedt een winkel als geen andere; het is meer een belevenis. Het beste is om even ergens lekker neer te ploffen, bijvoorbeeld aan de gezellige koffiebar, aan de stamtafel of op een van de kleurrijke zitjes, en de boel op je te laten inwerken. Het is een verzamelplaats waar eerlijke producten, bijzondere kunst, heerlijke fairtrade koffie, duurzaam eten, een shop-in-shop van WAAR, flexibele werkplekken en lieve mensen elkaar hebben gevonden.

Samenwerken

Good Grounds biedt ook een veilige werkomgeving aan bijzondere mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hiertoe wordt bijvoorbeeld intensief samengewerkt met zorginstelling Sherpa. Bezoekers houden daar weer een beetje rekening mee: niet iedereen die bij hier werkt, kan aangesproken of ‘overvraagd’ worden. De kleuren op de shirts van de medewerkers maken dat overduidelijk. Er is een naai-atelier, waar je een rits kunt laten inzetten of je broek kunt laten inkorten, maar waar bijvoorbeeld ook van afgedankte kleding kleurrijke kussenslopen worden gemaakt.

Bij Good Grounds staat samen delen centraal (Foto: Bob Awick)

Alles is te koop

Rondlopen in Good Grounds is alleen al een feestje omdat het er boordevol bijzondere en soms zelfs unieke producten staat – alles is te koop, behalve de vissen. Voor Berthy en haar compagnon Adrie komt met Good Grounds alles samen wat zij in het leven belangrijk vinden: samen delen, buiten de gebaande paden treden, duurzaamheid, kunst, geluk en een goede smaak.

 

 

 

 

Gooische Brink 63-21, Hilversum
Telefoon: 035-7857463
www.goodgrounds.store

24 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.