Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Eetcafé Het Hert: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Wij deden een drankje bij Eetcafé Het Hert!

Het hert

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

het hert

(Foto: Bob Awick)

Veertig jaar

Af en toe is het zo fijn als dingen gewoon hetzelfde blijven. Zo is dat, in grote lijnen, bij Het Hert, dat al meer dan veertig jaar bestaat. Sinds 2018 zwaait Jordy er de scepter en hij weet: wat goed is, moet blijven. Dit geldt zeker voor ‘cultuurbewaker’ Sonja, die er al 27 jaar werkt. Maar sluipenderwijs is er natuurlijk toch wel het een en ander veranderd in de afgelopen jaren. Zo werd het interieur opgeknapt, de wijnkaart uitgebreid en het menu aangepast.

Hele dag feest

Nog steeds kun je in Het Hert terecht voor klassiekers als de bitterballen, de malse tournedos, de varkenshaassaté en de kalfslever met spek, ui en appel, maar je vindt er nu bijvoorbeeld ook een vegetarische biet Wellington, een glutenvrije carrotcake en een broodje humus. En het is er de hele dag feest; dat is tenminste wat het gastvrije team het liefste ziet. De een komt lunchen in de serre, de ander borrelen aan de bar, de derde komt er voor een vergadering en weer een ander eet ’s avonds in het café of op het terras – maak dáár maar ‘s een goedlopend verhaal van.

het hert

(Foto: Bob Awick)

Verborgen parel

Jordy kan dat, samen met z’n team voor wie hij door het vuur gaat (en zij voor hem). En hoewel zo ongeveer iedereen Het Hert wel zal kennen, is de volledig opgeknapte grote binnentuin nu misschien nog wel de best verborgen parel in ‘t Gooi. Laat die zomeravonden maar komen.

 

 

Hier vind je meer over Eetcafé Het Hert:

Cattenhagestraat 12, Naarden-Vesting
Telefoon: 035-6948055
www.hethert.com
@hethertnaarden

9 december 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.