Agenda

Zaterdag a.s. de 3e Gooische Tam Tam Sail

De temperatuur is in een stijgende lijn, de zon is vaker te zien en a.s. Zaterdag is de 3e Gooische Tam Tam Sail weer bij Ottenhome. Net als vorig jaar luiden we met z’n allen het watersport-seizoen weer in door middel van een zeilrace. We hebben 50 zeilboten tot onze beschikking en deze zijn gratis voor onze Tam Tam vrienden.
ZONSONDERGANG 7
Voor alle stoere Piraten & Schavuiten, tijdens de jaarlijkse Gooische Tam Tam Sail verzorgt Pure Toddlers &Up wederom een spannende Kids Club aan de kade.Terwijl alle papa’s, mama’s, broertjes en zusjes het water opgaan beleven wij onze eigen avonturen. Verkleed als echte piraat knutselen we er op los met de mooiste en bijzondere materialen, maken we piraten cup cakes, ontcijferen we de flessenpost en gaan we opzoek naar de schat! Het team van Pure Toddlers &Up staat voor jullie klaar AHOY!!!

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor de top 3 van de zeilwedstrijd. Een rondvaart op de Jan van Gent powered bij Ottenhome, een 2 personen diner inclusief drank bij Asperges in de Akker, het Aspergediner van het jaar en een diner bij Mauve voor 4 personen met aperitief, 3 gangen menu de la maison, een fles huiswijn en koffie na.

Kortom weer een geweldig evenement voor het hele gezin. Er zijn nog enkele boten beschikbaar, dus wees er snel bij en reserveer een gratis boot HIER!

13 april 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.