Food & Drinks, Nieuws

Pasen: ook dan haal je de horeca in huis

Ook de komende Pasen geldt: blijf (zo veel mogelijk) binnen. Een paasdomper, maar we maken er gewoon het beste van. Dat moet lukken met de prachtige paasmenu’s van de lokale horeca, die ze komen bezorgen of die je kunt ophalen. We hebben er zomaar een aantal uitgepikt, maar dat is natuurlijk slechts een greep uit wat er in het Gooi allemaal te doen is. Kijk dus vooral bij jouw favoriete restaurant naar de speciale paasaanbiedingen!

Houd de traditie in stand

Veel mensen gaan traditiegetrouw uit eten met Pasen en genieten van hun paasbrunch, lunch of diner in een van de geweldige restaurants die we in het Gooi hebben. Dat kan nu natuurlijk niet, maar gelukkig hebben veel restaurants speciale paasaanbiedingen voor thuis. Een brunch, lunch, borrel, diner of barbecuepakket: het kan allemaal. Ook leuk: trakteer je ouders, je kinderen, opa en/of oma of die behulpzame buren op een brunch of diner.

Snackbar Beo met de Pasen

Restaurant aan de Kade in Huizen heeft een vrolijke paasbrunch samengesteld, net als Tiramisu by George in Hilversum. En hier vind je de paasbrunch van De Cateringfabriek!  (en hier kun je die bestellen). En wat te denken van de Gooische Paaslunch van Snackbar Beo uit Laren? Je kunt hem tot donderdag 9 april t/m 17 uur bestellen. Echte Liefde Kaas en Delicatessen, onze Hotspot uit Hilversum, heeft een prachtig Paaspakket samengesteld (mét boterlammetje!) voor een heerlijke paasbrunch.

Paasdiner van Antoine

Antoine Hermans kennen we inmiddels allemaal. Al drie weekenden lang rijdt hij die lieverd het hele Gooi door om mensen die het nodig hebben te voorzien van zijn heerlijk soepjes. Het project ‘Soep op de Stoep’ is mateloos populair en dankzij diverse sponsors kan hij het nog steeds voortzetten. Met Pasen staat diezelfde Antoine van Huize|Hermans garant voor een prachtig Paasdiner dat op 12 april kan worden thuisbezorgd. Hier vind je het menu! Facebook: Huize|Hermans Bestellen: info@huizehermans.nl.

Vlaar Paasplateau

Restaurant Vlaar heeft ook iets bedacht: het Vlaar Paasplateau voor thuis. “Een rijkelijk gevulde feestschaal voor op de Paastafel, minimaal voor twee personen, met de kwaliteit die u van Vlaar gewend bent. Ook leuk: trakteer je vader, moeder, studerende kinderen, opa, oma of behulpzame buren op een culinair Pasen met een Vlaar Paasplateau. Zo blijft iedereen thuis, maar zijn we toch een beetje samen met de Paasdagen!” tipt Arlo Vlaar. Hier vind je het Vlaar Paasplateau voor thuis. Van donderdag 9 tot en met maandag 13 april take-away én bezorgen!

De eerste Pasen voor Britt

Bellevue Blaricum is zo’n adres waar het met Pasen altijd bomvol zit. Ze hebben dit jaar evengoed een paasmenu, kijk hier maar! Je kunt het bestellen tot 10 april, afhalen of laten bezorgen op eerste paasdag tussen 12 en 16 uur. Het is de allereerste Paas voor de kersverse eigenaresse Britt Drent, die de zaak recent van haar vader overnam. We hopen dat het een succes wordt!

Nog meer heerlijks uit Blaricum

En we vonden nog meer heerlijkheden in Blaricum! Zo vind je hier het mooie paasmenu 2020 van De Goeie Gooier uit Blaricum. Op 12 en 13 april kun je een lunch of diner afhalen op de hei.

Bistro Chapeau uit Blaricum (bezorgt in het hele Gooi) heeft ook een speciaal paasarrangement. Dit arrangement moet je voor 11 april bestellen en dan wordt het gratis bij je thuisbezorgd, op 12 of 13 april, tussen 11 en 13 uur. Facebook: Bistrôt Chapeau. Telefoon: 035-5315693

De asperges van Sidney

Voor veel Gooiers is het een traditie om met Pasen bij Eten bij Sidney te komen eten. Er staan dan altijd asperges op het menu. Dit jaar ziet dat er een beetje anders uit, maar die asperges worden niet overgeslagen, belooft Sidney ons. Zaterdag én zondag kun je de asperges komen afhalen. Warm of koud, zodat je er ook maandag tweede paasdag van kunt genieten. Wel slim om op tijd te bestellen: 035-624 30 44.

Doe eens gek!

Café-restaurant De Krachtcentrale heeft speciaal voor Pasen gekozen voor Fruits de Mer. Mail je keuze vóór zaterdag naar info@caferestaurantdekrachtcentrale.nl en geef aan of je het vrijdag, zaterdag of zondag wilt komen halen. Dat kan vanaf 13 uur.

Een heel ander idee: bestel het barbecuepakket van Brasserie Njoyz. Klaar ben je.

Geen paastafel is natuurlijk compleet zonder carpaccio. De Colonie in ’s Graveland richt zich in deze coronatijd op het favoriete gerecht: carpaccio. Ook met pasen kun je dit gerecht daar afhalen. Normaal of XL-formaat, met balsamico of truffeldressing. Wel even bestellen van te voren!

Heb je helemaal geen zin in al dat paasgedoe? Dan bestel je gewoon macaroni met cheese bij Floris Catering & Traiteur – to go. Niet verkeerd trouwens. Overigens kun je bij Floris to go ook een geweldig Paasborrelplateau bestellen. Een assortiment met lekkernijen voor het hele gezin, in samenwerking met lokale leveranciers.

En een ijsje toe

De Gooische ijssalons zijn gelukkig open met dat mooie weer, maar: kom alleen en eet thuis! Wat nu een uitstekend plan is: sluit het paasdiner af met een prachtige ijstaart! Zo hebben ze bij IJssalon de Hoop  taartjes van lemon cheesecake, fleur de toffee met pistache en mango met framboos. Eerst even bellen. Paasdiner geslaagd!

*Check goed alle websites en vooral FaceBookpagina’s van de genoemde horecabedrijven voor de juiste informatie. Klik hier voor een lijst van Gooische horecabedrijven die aan bezorgen en/of afhalen doen.

Vrolijk Pasen!

9 april 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.