Agenda, Food & Drinks, Nieuws, Uitgaan

Jazz en open dag bij Jachthaven Naarden

Jachthaven Naarden heeft veel te bieden. Op zaterdag 9 juni 2018 kun je dat met eigen ogen komen bekijken op de feestelijke Open Dag Jazz Marina. Loungen, muziek luisteren, vrijblijvend kennismaken met vele watersportactiviteiten, eten bij een van de foodtrucks of bij restaurant PorterHouse en nog veel meer.

Watersport

Het is alweer de vierde editie van de Jazz Marina in Jachthaven Naarden. Heb je altijd al eens willen SUPpen, sloepvaren, zeeroeien of rib-varen? Wil je lekker een stukje mee zeilen of instappen bij de Reddingsbrigade? Zaterdag 9 juni kan het allemaal, geheel vrijblijvend. Ook kun je een kijkje nemen bij de bijzondere slaapaccommodaties op de haven, bijvoorbeeld Marine Home, ontwerpen door Jan des Bouvries, de havenlodges, de trekkershutten én de oudste woon- en atelierboot van Nederland.

Springkussen en waterballen

Kinderen zullen zich deze dag geen moment vervelen. Dat doen kinderen aan het water sowieso nooit, maar het is natuurlijk fijn dat ze kunnen ravotten op het (veilige) speel- en zwemstrand, op het springkussen of in de waterballen. De foodtrucks zorgen voor heerlijke hapjes: pizza, poffertjes, pulled pork en bij de snackcar van Nick. Ook kun je genieten bij restaurant PorterHouse, met terras aan het water.

Live jazz

Houd je van live jazzmuziek, dan is deze dag op de charmante Jachthaven Naarden helemaal een aanrader. De artiesten Oded Nir, Jeff Hollie en Baggerman Trio zorgen voor lekkere jazzy tunes. De gezellige coverband Tape-That spelen een breed repertoire in de stijl van ‘Vrienden van Amstel’ en maken het feest compleet. Meer informatie vind je op de website van Jachthaven Naarden en volg vooral ook de Facebookpagina: dagelijks zul je hier updates vinden.

Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6, Naarden. Open dag: zaterdag 9 juni 2018 van 14 tot 20 uur.

 

 

2 juni 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.