Nieuws, Shoppen

Pleistermeisje: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Pleistermeisje van Barbara de Wolf

Pleistermeisje

Alle dieren op het eiland in de Stille Oceaan weten: als je pijn hebt, komt het Pleistermeisje. Met haar koffer vol pleisters biedt ze altijd soelaas. Maar dan spoelt er ineens een vreemd dier aan op het eiland. Hij huilt en huilt en het Pleistermeisje doet zó haar best, maar of het lukt? Soms is verdriet wel heel erg groot. Barbara de Wolf verzon het idee voor dit prachtige en ontroerende verhaal dat Bette Westera zo mooi schreef, en maakte de geestige tekeningen erbij. Wat ons betreft een Gouden Penseel 2022!

 

 

Barbara de Wolf

 

Hier vind je meer werk van Barbara de Wolf uit Naarden:

www.barbaradewolf.nl

Het boek is verkrijgbaar bij een van onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

23 september 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.