Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Hotspots op de Naarderstraat: Vivante Bekenkamp-Havo Woninginrichting

De Larense Naarderstraat heeft veel te bieden. Van biefstuk tot brogues, van parasol tot pizza, van jazzmuziek tot Japanse snacks, van kroeghap tot kunstwerk en van tankbeurt tot tapijt. Veel bijzondere Hotspots in één straat. Maak kennis met Vivante Bekenkamp-Havo Woninginrichting. 


What’s in a name

De een noemt het Havo, de ander Bekenkamp, een enkeling zegt Vivante. Het heeft met de geschiedenis te maken; de winkel is voortgekomen uit de firma’s Bekenkamp en Havo. Verder heeft Van der Wal Zonwering er óók nog mee te maken – het is allemaal één en hetzelfde bedrijf. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar de schaalvergroting betekent dat er veel kennis en voorraad in huis is. Bij de vestiging in Laren kan men terecht voor PVC-vloeren, vloerbedekkingen en vrijwel alles op het gebied van raambekleding. Horizontale jaloezieën, shutters, duette shades, houten jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, silhouette shades… kortom: zo goed als alles.

Fijn advies

Wie het duizelt, hoeft zich niet druk te maken, want bij Bekenkamp geven ze fijn advies en zijn ze goed op de hoogte. Van wat mooi is, maar ook van wat technisch mogelijk is. Binnenhuisadviseur Mariska Slappendel is, net als de rest van het team, een geweldige partner voor wie op zoek gaat naar de meest geschikte en mooiste raambekleding of vloerbedekking.
Ze zijn vooral goed in luisteren naar je wensen en plannen, om vervolgens uit de uitgebreide collecties nét het juiste te kiezen. Alles bij het bedrijf gebeurt in eigen beheer en met eigen mensen: adviseren, inmeten, monteren, vloeren leggen, gordijnen ophangen. Eén van die eigen mensen is vroegere eigenaar Antoon Vos, die het hier ook veel te leuk vindt om weg te gaan.

Vivante Bekenkamp-Havo Woninginrichting, Naarderstraat 10a, Laren. Telefoon: 035-5314840 www.vivante-bekenkamp.nl

9 juni 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.