Nieuws, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Je bent je eigen medicijn: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Je bent je eigen medicijn van Judith M. Kocken.

 

Je bent je eigen medicijn

‘Hoe gaat het met je?’ Het is een vraag die bijna automatisch op onze lippen ligt, maar stel je die vraag wel eens aan jezelf? In haar boek, met talrijke voorbeelden uit haar praktijk, laat Judith M. Kocken zien dat het lichaam enorm veel kracht en wijsheid bezit. Wanneer je je gezondheid, je innerlijk en lichamelijke klachten bekijkt als een geheel, kom je vaak tot waardevolle inzichten en oplossingen. Judith weet waarover ze het heeft; in haar praktijk behandelt ze kinderen, jongeren en volwassenen met langdurig lichamelijke of psychosociale klachten. Ze is tevens initiatiefnemer van Kinderbuik&co, dat overigens recent verhuisd is naar de Kerkstraat in Bussum.

Judith M. Kocken

 

 

 

 

Hier vind je meer over Judith M. Kocken uit Naarden:

www.kinderbuikenco.nl

Het boek is verkrijgbaar bij een van onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

23 juni 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.