Nieuws, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Het juiste doen als niemand kijkt: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Het juiste doen als niemand kijkt van Frank Peters.

 

Het juiste doen als niemand kijkt

We hebben een heuse reputatie-expert in ‘t Gooi en gelukkig deelt hij zijn kennis met ons in dit boeiende boek over ethisch en integer leiderschap en reputatiemanagement. Hij maakt daarbij mooi gebruik van de beschouwingen van tien vooraanstaande Nederlandse filosofen, wetenschappers en denkers op het gebied van ethiek. Een boek met fijne inzichten dat elke bestuurder, leider, manager  en stakeholder zou moeten lezen voordat het te laat is.

Frank Peters

 

 

 

 

 

Hier vind je meer over Frank Peters uit Bussum:

www.managementimpact.nl

Het boek is verkrijgbaar bij een van onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

 

 

23 juni 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.