Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Beautysalon Pure: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. Tijd om op onderzoek uit te gaan: we gingen langs bij de salon van Sandra!

Beautysalon pure

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

beautysalon pure

(Foto: Bob Awick)

BABOR instituut

Nu of nooit, dacht Sandra, toen de mogelijkheid zich voordeed om haar salon op die prachtige locatie Huizerweg 5 te vestigen. Haar succesvolle Beautysalon Pure was al veertien jaar achter haar eigen huis gevestigd. Het werd echter te druk en dat ze steeds vaker ‘nee’ moest verkopen, zat de geboren onderneemster niet lekker. In haar huidige salon is fijn veel ruimte, ook voor collega Tara en eventuele toekomstige medewerkers. Bovendien is ze nu een officieel BABOR instituut.

Tijdloze schoonheid

De keuze voor dit Duitse merk is op ervaring gestoeld: “Ik had vroeger zelf een slechte huid en heb van alles geprobeerd. De producten van dit merk bleken effectief en prettig; BABOR stak met kop en schouders boven de andere uit,” vertelt Sandra. “Ik vind het ook erg belangrijk dat ze de producten heel voorzichtig testen, met die bekende Duitse Gründlichkeit.” Sandra is zelf het beste visitekaartje dat Pure én BABOR zich kunnen wensen: een tijdloze schoonheid met een prachtige huid. Zijzelf vindt het echter veel belangrijker dat haar klanten gelukkig de deur uitgaan. En weer terugkomen, wat ze zonder uitzondering doen.

beautysalon pure

(Foto: Bob Awick)

Persoonlijk advies

En daar is eigenlijk alles mee gezegd. In haar salon krijgen klanten onveranderd een persoonlijk advies en worden de behandelingen afgestemd op de huidconditie en de wensen van de klant. Van microdermabrasie tot manicure en van de DR. BABOR Pro Peeling tot elektrisch ontharen: er zijn uiteenlopende behandelingen mogelijk. In combinatie met de high performance producten van BABOR zit je hier dus gebeiteld.

 

 

Hier vind je meer over Beautysalon Pure:

Huizerweg 5, Bussum
Telefoon: 035-6910833
www.beautysalonpure.nl
@pure.beautysalon.babor

 

8 februari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.