Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Technologie, Wonen & Lifestyle

Welectric: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. Zoals Welectric met hippe elektrische voertuigen. Tijd om op onderzoek uit te gaan!

Welectric

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

welectric

(Foto: Bob Awick)

Hip & cool

Als twee vrienden met een passie voor mobiliteit en hospitality bij elkaar gaan zitten, kunnen er mooie dingen gebeuren. Ivo en Rogier wisten dat ze ooit samen een bedrijf zouden beginnen en dat deden ze, midden in de coronatijd, met de e-mobility store Welectric. Inmiddels is Welectric behalve in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Weesp neergestreken op de Huizerweg in Bussum, in de grote winkel waar vroeger Barneveld Zaken zat. De Bussumse vestiging bedient het complete Gooi met de meest hippe en coole elektrische voertuigen.

Nederlandse merken

Verwacht geen doorsnee fietsenwinkel met mannen in stofjassen, want Welectric is e-mobility anno 2022: een experience store waar je meteen helemaal vrolijk van wordt, alleen al dankzij de aankleding, de DJ booth en de gastvrije storemanager Lennaert die echt alles van elektrische voertuigen weet. Welectric heeft vanaf het begin gekozen voor een breed aanbod en het leveren uit voorraad en ze werken voornamelijk met Nederlandse merken of heel sterke Nederlandse importeurs. “Er wordt veel aandacht besteed aan de service en aftersales, dat vinden we heel belangrijk,” benadrukt Ivo.

welectric

(Foto: Bob Awick)

One-stop-shop

Hij vertelt dat zeventig procent van de voertuigbewegingen gebeurt in een straal van vijftien kilometer en dat is prima te doen met een fiets, step of scooter. Welectric is een one-stop-shop: je koopt er een voertuig, regelt meteen de verzekering en komt er terug voor het onderhoud, maar er zijn bijvoorbeeld ook leasemogelijkheden. Het bedrijf is aangesloten bij Fietsplan en partner van de ANWB. Kortom, het is het glashelder dat er voor iedereen een passende elektrische mobiliteitsoplossing bestaat. De eerste stap is binnenwandelen bij Welectric.

 

 

Hier vind je meer over Welectric:

Huizerweg 15A, Bussum
Telefoon: 088-0187630
www.welectric.nl/bussum
@welectricnl

15 februari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.