Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Hotspots in Laren: BOB Laren

De Larense Naarderstraat heeft veel te bieden. Kunst, boeken, herenschoenen, tuinmeubilair, jazzmuziek, Japanse snacks, pluche knuffels, lampen, tosti’s, pizza’s, tapijt en gordijnen. En je kunt er bovendien tanken. In de serie Hotspots op de Naarderstraat: de fijne cadeauwinkel BOB Laren.

Ze vinden het elke keer een feestje als iemand iets op de toonbank legt en zegt: ‘Dít wil ik graag!’. Iets dat zij met zorg hebben uitgekozen voor in de winkel. “Ik voel me dan echt vereerd”, zegt Barbara Scheffer. Samen met haar zus Lisette van der Velden startte zij vier jaar geleden de vrolijke cadeauwinkel BOB Laren. Er was op dat moment eigenlijk niets van dien aard te vinden in het dorp, dus Barbara en Lisette sprongen in dat gat. “Wel midden in de crisis, dus dat was best een uitdaging.”

Collectie

Barbara en Lisette (foto’s: Willemijn van der Eijk)

De zussen krijgen er steeds meer handigheid in om via beurzen en internet de leukste spullen van bijzondere merken op de kop te tikken voor in de winkel. Kwaliteit en originaliteit is steeds het uitgangspunt. Bij BOB Laren vind je cadeautjes voor mensen van 0 tot 100. Een presentje voor een verjaardag, een mooie wenskaart, een kraamcadeautje, originele knuffels (de inktvis is een topper!), iets stoers voor de man en iets bijzonders voor de gastvrouw van dat gezellige etentje.

Barbara en Lisette hebben een uiteenlopende smaak, wat de collectie qua diversiteit ten goede komt. Bovendien kopen ze van de meeste items slechts enkele exemplaren in. Dat is meteen de kracht van de winkel: je weet bijna zeker dat je iets origineels in handen hebt en dat is natuurlijk wel zo prettig. Tot BOB!

BOB Laren, Naarderstraat 29, Laren. Telefoon: 035-8881626. www.boblaren.n

 

31 mei 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.