Nieuws, Shoppen, Wonen & Lifestyle

Het Ministerie van Spirituele Zaken: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Het Ministerie van Spirituele Zaken van Janneke Leber.

 

Het Ministerie van Spirituele Zaken

Wie onderneemt geen zoektocht naar innerlijke wijsheid? Janneke is allesbehalve een alwetende goeroe die vertelt hoe spiritualiteit in elkaar zit. En zweverig is ze al helemaal niet. Maar wie verdieping zoekt in het leven, meer wil begrijpen over spiritualiteit en mediumschap, komt bij het ‘ministerie’ van Janneke goed aan zijn of haar trekken. Janneke Leber werkt als medium en daar vertelt ze graag over. Ze schrijft geestig, vol zelfspot, luchtig en blijft ver weg van gezwatel. Wel probeert ze haar lezers dichter bij hun ‘eigen wijsheid’ te brengen met haar 105 columns over de spirituele wereld, waarin ze de lezer amuseert, verwondert, inspireert en uitnodigt om deze verhalen tegen het licht te houden.

 

 

 

 

Janneke Leber

 

Hier vind je meer over Janneke Leber uit Bussum:

www.jannekeleber.nl

Het boek is verkrijgbaar bij onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

23 september 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.