Nieuws, Shoppen, Wonen & Lifestyle

Ik + Jij = Wij : Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Ik + Jij = Wij van Elodie Carmiggelt en Linda Schulte.

 

Ik + Jij = Wij

Hoe staat het met jullie relatie? De coronaperiode en gecancelde vakanties hebben op sommige relaties een behoorlijke impact gehad. Op het werk is het gebruikelijk om regelmatig een evaluatiegesprek te voeren en stil te staan bij je ambities, ontwikkelpunten en successen. Als je dat thuis ook doet, samen met je partner, kan dat veel nuttige informatie opleveren, inzicht geven en wederzijds begrip versterken. Met dit praktische werkboek vol toepasbare theorieën, maar ook persoonlijke ervaringen, challenges en evaluatieformulieren kom je een heel end. Bovendien staan in er in dit boek leuke rituelen beschreven die je relatie kunnen versterken.

 

 

Elodie Carmiggelt en Linda Schulte

 

 

 

Het boek is verkrijgbaar bij onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

23 september 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.