Food & Drinks, Gezondheid

Cursus gezonde voeding & leefstijl

Gezonde voeding & leefstijlGezonde voeding & leefstijl

Moe zonder reden? Weinig energie? Last van je gewrichten? Geheugenverlies? Te zwaar? Je zal er versteld van staan hoeveel kwaaltjes en ongemakken hun oorsprong vinden in je voeding. We lezen en horen genoeg over ‘gezonde voeding’, misschien soms wel teveel. Inmiddels weten we wel dat suiker niet goed voor je is, dat je moet matigen met alcohol en dat je voldoende moet bewegen. Wij gaan er meestal een beetje van zuchten. Het leven moet ook leuk zijn, toch?

Inspiratie

Christel van Spengler van Voedingsadviespraktijk Gooiland, tevens columniste van Gooische Tam Tam Magazine, begrijpt het allemaal. Tussen weten en doen zit vaak een grote kloof. Christel presteert het om zonder het opgeheven vingertje inspiratie te bieden voor een gezonde leefstijl. Door achtergronden te geven, het waarom uit te leggen. Want wat dóet suiker nou eigenlijk echt in je lijf? En waarom ben je na alcohol zo moe? Waar komt die  drang naar zoete of juist hartige snack toch vandaan? Waarom ben je regelmatig zo uitgeput? En hoe zit het met die strijd tegen overtollige kilo’s?

De waarheid boven tafel

Veel mensen komen met dit soort klachten bij Christel in de praktijk. Door stap voor stap hun eet- en leefstijl aan te passen, komen haar cliënten zowel letterlijk als figuurlijk beter in hun vel te zitten. In de loop der jaren ontdekte ze dat veel mensen tegen dezelfde problemen aanlopen. Daarom heeft Christel een inspirerende cursus ontwikkeld waarin ze op haar eigen wijze uitlegt hoe het lichaam in elkaar zit en wat het effect van voeding en beweging is op je gezondheid en je algehele welbevinden.

Investeren in jezelf

Gezonde voeding & leefstijl

De cursus Gezonde Voeding & Leefstijl duurt acht weken. In acht keer anderhalf uur krijg je informatie en kennis waar je de rest van je leven wat aan hebt. Een stukje razend interessante voedingsleer en boeiende up-to-date informatie op basis van de meest recente onderzoeksgegevens. Echt inzicht krijgen over iets dat werkelijk belangrijk is, dat is natuurlijk wel zo fijn. De cursus is inclusief een bijbehorend cursusboek en (gezonde) versnaperingen op de cursusavonden.

Meer informatie

De data van de eerstvolgende cursus zijn 5, 12, 19, 26 september en 3, 10, 17 en 24 oktober 2017. Er is plek voor acht personen per cursus. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar info@voedingsadviespraktijkgooiland.nl of bel op 06-28471326. www.voedingsadviespraktijkgooiland.nl.

22 augustus 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.