Ondernemen

Yoga Beer Bussum KinderYoga & KinderCoaching bestaat 5 jaar

Een nieuw jaar en meteen een feestje, want we bestaan vijf jaar in Bussum en starten met een nieuwe studio in Hilversum. Dus we hebben vijf leuke acties en een Open Dag in Bussum op zaterdag 16 januari a.s. zodat je eens kan komen kijken en mee kan doen met mini workshops.
Opendagvoor
De vijf acties voor januari 2016:
Actie 1: Wil je deze maand starten met KleuterYoga, KinderYoga TienerYoga of MindfulYoga dan doe je dat in januari 2016 voor maar 25 euro voor de hele maand.

Actie 2: Voor iedereen die al yoga doet bij Yoga Beer Bussum, dank jullie voor jullie vertrouwen en loyaliteit met zoveel yogascholen om ons heen! Er staat vanaf maandag 4 januari een mandje in de theeruimte en daar kan je je naam op een brief je in doen. Op zondag 31 januari zal ik blind vijf van jullie namen trekken en maak je kans op een therapeutische prive yoga, reikimassage consult of een coaching/healing naar keuze. Deze actie is voor alle cursisten, volwassenen, jongeren, tieners, kinderen en hun ouders, dus schrijf je naam op een briefje, vouw hem dicht en gooi hem in het mandje!

Actie 3: Doe jij al yoga en neem jij in januari een vriend of vriendin mee, dan krijg jij 5 euro korting op je maandbedrag van februari.

Actie 4: Kick Start KinderCoaching actie!!!! Na een succesvolle actie afgelopen september, doen we dit nu de hele maand januari nogmaals. Een OuderCoaching en drie KinderCoachings voor 195 euro in plaats van 225 euro.

Actie 5: Geef je nu op voor de Mindful Ouderschaptraining die op 8 maart start en betaal de oude prijs van 245 euro ipv de nieuwe prijs van 299 euro.

Voor meer informatie: yogabeerbussum@gmail.com

Nieuw bij Yoga Beer: Babymassage, PrentenboekYoga en TheaterKinderYoga!
En wilt jouw kind starten met een Mindfulnesscursus? We starten deze week met nieuwe trainingen, dus geef je snel op voor de last-minute prijs van 175 ipv 199 euro!

 

www.yogabeerbussum.nl & www.yogabeerhilversum.nl

HeaderYBB

4 januari 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.