Food & Drinks, Kinderen

Restaurant LEUK in de Kapelstraat

Het zal niet voor het eerst zijn dat een horecagelegenheid ontstaat uit eigen behoefte. Of zelfs uit lichte frustratie, zoals bij Bennie den Haan: “Waarom zijn kinderen niet welkom als ik lekker wil eten en waarom eet ik niet lekker als de kids het wél leuk hebben?” De enthousiaste Bennie heeft veel affiniteit met kindertheater en entertainment, en houdt tegelijkertijd van goed eten. Zo ontstond Restaurant LEUK, ‘het meest kindvriendelijke restaurant van Nederland’, in de Bussumse Kapelstraat. Want als Bennie iets doet, doet hij het goed.

Restaurant LEUKRestaurant LEUKRestaurant LEUK

LEUK: Alles mag

Hij heeft een enorme staat van dienst – “heb je even?” – en bij vrijwel al die activiteiten vormen kinderen de belang- rijkste leidraad. Kindertheater en gastheerschap: een betere combinatie is er voor hem niet denkbaar, en zo werd restaurant LEUK opgericht. Alles kan en alles mag bij Bennie en bedrijfs- leider Frank, zolang het maar gezellig blijft. Zo wil Frank, net als Elza, prinses worden en komt de dikke tweelingbroer van Bennie regelmatig langs. Bennie zelf ziet hem nooit, gek genoeg, maar de kinderen vertellen hem er alles over.

Ook Bernardus wijn

Er is een speelkelder van honderd (!) vierkante me- ter (met toezicht) en een aparte TV-room waar kinderen een filmpje kunnen kijken terwijl de ouders dineren. Workshops, kinderpartijtjes of gewoon eten met de kids. En dan geen pannenkoeken of vissticks voor de ouders, maar gerookte zalm en een flesje Bernardus. Dat kan, bijvoorbeeld door de weeks, ook zónder kinderen. Dat is dus LEUK.

Restaurant LEUK, Kapelstraat 32-34, Bussum.
Telefoon: 035-6980450. de website restaurantleuk.nl

Restaurant LEUKRestaurant LEUKRestaurant LEUK

23 augustus 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.