Agenda, Uitgaan

WERF35 maakt zich op voor Fris!

Na het succes van vorig jaar, wordt zaterdag 21 april 2018 voor de tweede keer Fris! op Werf35 georganiseerd. Een mini-festival waar de nadruk ligt op gezelligheid. Fris! is een evenement van de Stookplaats en biedt bezoekers van jong tot oud overheerlijk eten en natuurlijk een goedgevulde bar met speciaalbieren.

Daarnaast is er van alles te doen. Workshops over het inrichten van je huis, een persoonlijk gedicht laten maken, maar ook knutselactiviteiten voor kinderen. Dit jaar is er zelfs een heuse sup-baan geregeld. Een bad van 26 meter lang, waarin je met een soort surfplank staand heen en weer kunt gaan. Heerlijk verkoelend en ontspannend na de warme dagen van deze week!

Afstudeerproject

Fris! is dit jaar ook een afstudeerproject van één van de vaste vrijwilligers van de Stookplaats, Gemma Siegersma. Siegersma: “De Stookplaats is vanaf het begin één van mijn favoriete plekken van Hilversum. Ik ben hier ooit begonnen met het Vogeltjesfestival, samen met mijn zus, en ben een beetje blijven plakken. Ik doe de opleiding event-management, en studeer af op de organisatie van dit toffe feestje”.

“Gemma weet precies hoe wij evenementen voor ons zien. Sterker nog, vanaf het begin is ze betrokken geweest bij vrijwel iedere productie van de Stookplaats.” Aldus Michiel Andrea, voorzitter van de stichting. “Gemma weet van aanpakken, en toen ze met het plan kwam om de organisatie van Fris! te gebruiken voor haar afstuderen, doken we daar natuurlijk bovenop”.

Buiten en binnen

Aanstaande zaterdag is Fris! geopend van 13:00 tot 20:00 op de Mussenstraat 9 in Hilversum. Na 20:00 verplaatst het feestje zich naar binnen in de Stookplaats om onder het genot van een drankje en een deuntje nog even de laatste lente-kriebels eruit te gooien.

20 april 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.