Technologie

Het Hof van Laren gaat voor nieuwe titel

In de lente-editie 2016 van Gooische Tam Tam Magazine stond een reportage over het prachtige Bed & Breakfast Het Hof van Laren en niet veel later, in juni, werd het uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland. En nu gaat de sympathieke Cornélie Kars voor een nieuwe titel, want het magazine Seasons nomineerde Het Hof van Laren voor ‘Mooiste B&B van Nederland en België 2018’.

Hof van Laren

Vijfsterrengevoel

In een prachtig gerenoveerde, eeuwenoude boerderij in hartje Laren laat gastvrouw Cornélie niets aan het toeval over. Ze geeft haar gasten het ultieme vijfsterrengevoel, maar dan wel met een persoonlijke touch. Zoals wij twee jaar geleden al schreven: de ruimte is prachtig, de tuin paradijselijk en de bedden zijn hemels. Daar voegen we graag aan toe dat de servicegerichtheid en vriendelijkheid van de gastvrouw een verblijf extra bijzonder maken. Als goed bewaard geheim in het Gooi kan Het Hof van Laren wel wat stemmen gebruiken!

 

Het Hof van Laren, Sint Jansstraat 37, Laren. Telefoon: 035-7130711. www.hethofvanlaren.nl

21 april 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.