Kinderen, Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Undralix: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Undralix en de Kwaadwilligers van Maurice Hirschhaut.

 

Undralix en de Kwaadwilligers

Als je eenmaal begint in het boek over Cairine, wil je eigenlijk niet meer stoppen: of je nou honderd bent, of tien. Het gaat over Undralix, een verborgen land dat bewoond wordt door lieve en zachtaardige wezens. Maar natuurlijk is er ook een kwaadaardig volk in de buurt: de Kwaadwilligers. Er wordt een beroep gedaan op Cairine, want het lot van Undralix blijkt in haar handen te liggen. Ze beleeft een adembenemende reis door magische werelden en rolt van het ene in het andere avontuur.

Maurice Hirschhaut

 

 

 

 

Hier vind je meer over Maurice Hirschhaut uit Bussum:

www.cbcoaching.nl

Het boek is verkrijgbaar bij een van onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

 

23 juni 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.