Nieuws, Shoppen, Tam Tam

De Perfecte Engel: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: De Perfecte Engel van Eva Nagelkerke.

 

De Perfecte Engel

Niets is wat het lijkt, in het je onder de huid kruipende boek van de zusjes Nagelkerke, die met elkaar onder de naam Eva Nagelkerke fijne thrillers schrijven. De Perfecte Engel speelt zich af in ‘t Gooi, als extra bonus. Lisa neemt uit nood een baan aan als inwonende nanny bij een familie met een dochtertje, Bo. Al snel voelt Lisa zich niet op haar gemak bij de overbezorgde moeder en is ze steeds minder gerust over het meisje voor wie ze zorgt; omdat zij steeds zieker lijkt te worden. De spanning loopt uiteindelijk hoog op; wat is hier aan de hand? Tot het laatste moment wordt de lezer op het verkeerde been gezet. Of toch niet?

 

Zusjes Nagelkerke

 

 

 

 

Hier vind je meer over Eva Nagelkerke uit Hilversum:

www.evanagelkerke.nl

Het boek is verkrijgbaar bij een van onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

 

23 juni 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.