Kinderen, Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Onder water bij het fort: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Onder water bij het fort van Elganan Jelsma en Rob Schultheiss.

 

Onder water bij het fort

Dees en Douwe kunnen met hun zelfgebouwde duikboot door de tijd reizen en komen terecht in 1916, in de Eerste Wereldoorlog. Dan komen ze de hoofdrolspelers op het spoor van een geheim dat heel gevaarlijk is. Samen met andere kinderen die wél uit die tijd komen, een pratende postduif, een slimme trekhond en nog meer helpers moeten ze het geheim ontraadselen en dat is behoorlijk spannend. Het boek voor kinderen tussen de 8-10 jaar is geschreven rond het thema van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Elganan Jelsma en Rob Schultheiss

 

 

 

Hier vind je meer werk over Elganan Jelsma en Rob Schultheiss uit Hilversum:

www.elganan.nl
www.robschultheiss.nl

Het boek is verkrijgbaar bij een van onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

 

 

23 juni 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.