Agenda, Kinderen

Tweede paasdag: eieren zoeken in Pinetum Blijdenstein

Voor kleine kinderen is tweede paasdag 2018 dé dag om in de botanische tuin Pinetum Blijdenstein paaseieren te zoeken. De paashazen zijn aanwezig en ze verstoppen heel veel eieren. De kinderen zoeken een mand vol met eieren, leveren die in en krijgen dan een lekkernij. Wel je ouders of familie mee nemen, want je mag niet alleen de tuin in. En je mag zelf ook even een paashaaspak aan en dan maken je ouders een foto van je.

Pinetum Blijdenstein

Speurtocht

Voor de oudere kinderen is er een speurtocht door de tuin uitgezet. Mogelijk zie je eekhoorntjes, schilpadden, karpers, konijntjes, heel veel vogels en zelfs uilen. Ook ouders en familie zijn van harte welkom; voor hen staan de tuin en het zonnige terras gereed voor een aangenaam en rustig verblijf, onder het genot van een drankje en hapje.  De tuin sluit om 16.30 uur.

Informatie

Maandag 2 april 2018 – 2e Paasdag, van 12.00 – 16 uur.  Adres: Pinetum, Van der Lindenlaan 125, 1217 PJ Hilversum. Toegang: € 1,00 voor kinderen tot 12 jaar; € 2,50 vanaf 12 jaar en volwassenen.

Kijk voor meer informatie op www.pinetum.nl .

22 maart 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.