Food & Drinks, Nieuws

Donderdag begint de lente, Poffertjeskraam Laren weer open

Donderdag 22 maart begint de lente, want de poffertjeskraam gaat om 13.00 uur weer open. Tot en met het tweede weekeinde in september staat de antieke kraam van Corn. de Haan weer op de Brink.

Al ruim honderd jaar staat aan de Larense Brink een prachtige oud-Hollandse poffertjeskraam. Rijk en arm schuiven hier aan, want de poffertjes van Marcel Hilhorst zijn een begrip. De inwoners van Laren ruiken de lente nog eerder dan dat ze hem voelen. Vanaf donderdag staat het geurige en kleurige visitekaartje van het dorp weer te pronken op de Brink.

Poffertjeskraam Corn. De Haan – zoals hij nog steeds heet – heeft een authentieke inrichting: kanten gordijnen, linnen plafonds en houten meubilair uit de 19e eeuw. De inrichting, de geur, het razendsnelle gedraai met de vork waar kinderen gefascineerd naar kunnen kijken, maar bovenal de ongekende smaak en kwaliteit van het gebak maken poffertjeskraam Corn. de Haan een trekpleister voor jong en oud.

Marcel en z’n mannen zijn er weer klaar voor

20 maart 2018

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.