Agenda

Golf4charity: golfen voor War Child

Op 28 mei 2018 organiseert de stichting Golf4charity voor de derde keer een spetterend golftoernooi ten behoeve van War Child Holland op Golf & Country Club de Goyer in Eemnes. Net als in de vorige edities wordt het een volledig verzorgde dag met ontvangst, luxe baancatering, diverse challenges in de baan een aangeklede borrel en een uitgebreide bbq. Inschrijven kan vanaf nu, via de website van Golf4charity.

Victor Reinier Golf4charity

Golfen met Victor

Victor Reinier zal als ambassadeur namens War Child aanwezig zijn om te dag te openen en de cheque in ontvangst te nemen. Tevens zal hij deelnemen aan het toernooi. Op de flight met Victor kan via de website worden geboden. Victor: “Ik houd van het werk van War Child en zet me als ambassadeur graag in voor deze organisatie. Dat dat dan ook nog met onze favoriete sport golfen kan, is natuurlijk prachtig. Ik hoop dat het weer een mooie dag wordt met een geweldige opbrengst!”

golf4charity

 

Prachtige prijzen

In de loterij zijn weer  geweldige prijzen te winnen, waaronder diverse golfgear, diner’s in sterrenrestaurants en een prachtige verzorgde golfreis voor 2 personen naar El Rompido in Zuid Spanje inclusief Greenfee’s en vliegtickets. Deze mooie hoofdprijs wordt aangeboden door Fairway Golftravel en Transavia.

logo golf4charity

Veiling

Tijdens de goed verzorgde bbq wordt er een aantal hee bijzondere items geveild, waarvan de opbrengst uiteraard geheel ten goede komt aan War Child Nederland. Kijk hier naar de impressie van de tweede editie: https://www.youtube.com/watch?v=yfrW_J3P2M4&t=5s

22 maart 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.