Kinderen, Nieuws

Gooische hotspots voor kids: Dit&Dat in Eemnes

‘Was ik maar weer kind’, verzuchten we, élke keer als we Dit&Dat in Eemnes binnenkomen. Het is een heerlijk speelgoedparadijs, vol mooie schatten. Geen hoekje is onbenut gelaten en steeds ontdek je weer wat nieuws.

Popmart

Eigenaresse Esther is eigenlijk de speelgoedfee van Eemnes en omstreken. Ze weet precies wat kinderen leuk vinden, hoe oud ze ook zijn. Bovendien is Esther heel goed op de hoogte van de trends. Zoals duurzaamheid, iets waar zij trouwens al veel langer op inzet. Ook hot: retro. De Maileg muizen, de Schleich paarden en boerderijdieren, Happy Cube: we komen veel zoete herinneringen tegen die de kinderen van nu ook helemaal het einde vinden. Vloggers brachten ‘unboxing’ in de wereld: verrassingscadeautjes uitpakken, het leukste wat er is. Daarom is Popmart, het moderne verrassingsei, zo’n succes. Esther weet die dingen, en heeft ze dan óók nog eens in de winkel.

Dit&Dat Kraamkrat

Van poppen tot auto’s, van driewielers tot kinderrugtasjes, van knutsels tot Gouden Boekjes, van lunchtrommels tot kinderschminck, van een zakgeldhoekje tot schattige babykleding tot maat 86: je vindt het hier allemaal. En natuurlijk het Kraamkrat: ontwikkeld door Dit&Dat zelf. Een handgemaakt houten krat vol kraamcadeaus, voorzien van naam en geboortedatum. En dan hebben we het nog niet eens over het snoep gehad, dat je ouderwets uit de potten achter de toonbank kunt uitkiezen. Gewoon per stuk! Geen wonder dat er kinderen zijn die thuis winkeltje spelen en dan gelukzalig zeggen: ‘Kijk mam, nu ben ik Esther.’

Dit&Dat, Laarderweg 33, Eemnes. Telefoon: 035-6220737. www.ditendat-eemnes.nl

Kijk op de Facebookpagina voor de aangepaste openingstijden!

23 april 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.