Gezondheid, Nieuws

Get in Shape bij de Gooische Fithallen

Ben jij al in shape voor de zomer? Reken maar dat je daarvoor terecht kunt in het Gooi! Bijvoorbeeld bij de Gooische Fithallen in Eemnes. In onze serie Hotspots Get in Shape maak je kennis met tien locaties waar je goed terecht kunt!

Gooische Fithallen, Eemnes

Het gebouw van de Gooische Fithallen ziet er net zo cool uit als de naam klinkt. Van buiten én van binnen. Het verbaast ons niets dat Niek ooit grafisch vormgever is geweest. Bij de Gooische Fithallen kun je terecht voor personal training, pilates, fitness in groepsverband, lifestyle- en voedingsadvies en de verkoop van sportsupplementen en sportkleding. Hoe compleet wil je het hebben!

Onder begeleiding

Het concept van de Gooische Fithallen is vorig jaar van start gegaan en steeds meer mensen weten de plek te vinden. In veel gevallen voor de personal training van Niek en zijn collega’s, want je kunt hier alleen op afspraak trainen.

Niek is van mening dat eigenlijk iedereen onder begeleiding moet sporten. “Er komen hier vaak mensen binnen met een bepaald kwaaltje, bijvoorbeeld een frozen shoulder. Of iemand wil van z’n buikje af. Een ander wil meer energie, gewoon weer de trap op kunnen rennen zonder buiten adem te zijn. Iedereen heeft een ander persoonlijk doel en op basis daarvan gaan we aan de slag”, zegt Niek.

Half uur trainen

Niek doet er niet geheimzinnig over dat hij zelf ooit ook veel te zwaar is geweest. “Ik weet waar ik vandaan kom. En het vraagt ook wat van je om fit te blijven. Dat heeft met voeding te maken, maar natuurlijk ook alles met beweging.” Groot worden door persoonlijk te blijven, dat is de visie van de Gooische Fithallen. Wie serieus aan de bak wil, is welkom. Personal training dus, een half uur. Dat lijkt kort, totdat je hier een half uur hebt getraind: dan piep je wel anders!

Gooische Fithallen, Vogelkersberg 1d, Eemnes. Telefoon: 06-38 54 30 56. www.fithallen.com

28 juni 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.