Food & Drinks, Nieuws

Restaurant Lakes verbreedt culinaire formule

Het gerenommeerde toprestaurant Lakes in Hilversum staat op de drempel van een nieuwe tijd. Een moderne aanpak met veranderingen in het restaurant en op het terras. En op de kaart! De vaste waarden waar Lakes bekend om is, blijven natuurlijk: kwaliteit, ambiance en gastvrijheid.
Lakes ext naam
Uiteraard kunt u bij ons altijd á la carte lunchen en dineren. Maar de gastronomische reikwijdte wordt breder. Haute Cuisine heeft meer gezichten en ook daarin gaan wij met onze tijd mee. Van die nieuwe aanpak en de spectaculaire relaunch houden wij u vanzelfsprekend graag op de hoogte. Maar voordat alles rond is, half juni, serveren wij (naast a la carte) een speciaal Lakes Classics Menu.

Om u mee te nemen naar de nieuwe tijd, om een tijdperk af te sluiten en een nieuwe levensfase te beginnen. Met behoud van al het goede. Genieten van de Haute Cuisine die u al 10 jaar van ons gewend bent. En dat verandert zeker niet!

Op het Classics Menu vindt u onze culinaire toppers zoals Ýellowfin tonijn met Black Tiger Prawns, Mousseline van Coquille en Tamme eend Loempia met Hoisin saus. Natuurlijk het Petit Grand Dessert.
Deze gerechten worden begeleid door klassiekers uit de wijnwereld; onder andere Viognier Rhône, Chardonnay Limoux Sud-Ouest, Haut-Medoc Château Andron 2007.

4 gangen Classics diner met wijnarrangement €68.
3 gangen Classics lunch met wijnarrangement €48.

Gasten kunnen nu al de reservering maken. Dit bijzondere Classics Menu houden wij aan tot en met 1 juni. Echter: het aantal reserveringen hiervoor is beperkt tot in totaal 18 gasten per avond of middag. Reserveer dus tijdig!
Degenen die via de site van Lakes reserveren (restaurantlakes.nl) krijgen een glas van ons huisaperitief aangeboden.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

 

Met culinaire groet,

Majid Fitouri                                                                                            Erik-Jan Schotsman

Sommelier                                                                                                 Chef de la Cuisine

21 april 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.