Agenda, Nieuws, Shoppen

De hele week feest bij Hilvertshof

Op dinsdag 13 juni wordt het compleet gerenoveerde Hilvertshof officieel geopend. Burgemeester Pieter Broertjes en de eigenaar van het pand, Lesley Bamberger van Kroonenberg Groep, geven het startsein voor de feestweek die met alle bezoekers gevierd wordt. Ook is er die dag een optreden van Romy Monteiro. Dinsdag wordt eveneens de nieuwe vestiging van Primark geopend.

Hilvertshof opening

Win een vakantie

De hele week is er wat te doen en vooral: wat te winnen. Van dinsdag 13 tot en met zaterdag 17 juni wordt er namelijk dagelijks voor een bedrag van € 10.000 aan prijzen verdeeld, ter beschikking gesteld door één van de winkels in het winkelcentrum. Je kunt winnen door te komen spelen in de zogenaamde Hi!BALLR, een ballenspel dat elke dag het prijzengeld verdeelt. Vang je tijdens de feestdagen een van de vier gouden ballen, dan speel je bovendien zaterdag 17 juni mee in de grande finale en maak je kans op de hoofdprijs: een geheel verzorgde zonvakantie voor twee personen.

 

Vloggers & influencers

Elke dag wordt een bijzondere influencer of artiest naar Hilvertshof gehaald en is er een leuke bezoekersactie: dinsdag kun je spelen tegen Romy Monteiro en kaartjes winnen voor de Bodyguard, woensdag kun je strijden tegen de YouTubers De Ponkers, donderdag komt stylist en blogger Lizzy van der Ligt (foto), vrijdag kun je Hi!BALLR spelen tegen vlogger Jeroen van Holland en zaterdag kun je het opnemen tegen Serena Verbon van Beautylab. Hier vind je het volledige programma en kun je zien wat je zoal kunt winnen.

Lees hier meer over de verbouwing van Hilvertshof en de nieuwe winkels die er komen!

 

11 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.