Nieuws

Hippe Haring Party in Vestingmuseum Naarden

Hippe Haring Party

De serviceclub Soroptimist International Gooische Meeren organiseert 16 juni 2017 een Hippe Haring party waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan ‘The Giving Food Truck’. Dit is een initiatief van Movement on the Ground (#movementontheground), voor de vluchtelingen op Lesbos. De Soroptimisten hopen met de opbrengsten maaltijden en/of een keuken voor de vluchtelingen op Lesbos te kunnen verzorgen, waarbij de vrouwen samen kunnen komen om voor het gezin te koken.

 

Vestingmuseum Nahippe haringarden

De Hippe Haring Party wordt georganiseerd op vrijdag 16 juni 2017 in het prachtige Vestingmuseum in Naarden. Een magische plek voor heerlijke spijzen en drank, en natuurlijk nieuwe haring.

Rolling Stones

Er is een veiling voor het goede doel en de veilingitems die de ‘Sorren’ verzameld hebben, zijn niet misselijk. Twee kaarten voor de Rolling Stones bijvoorbeeld, of twee dagkaarten voor het prachtige klassieke festival ‘Wonderfeel‘. En wat te denken van ‘uw persoonlijke boodschap langs de A1’ ?! Diverse kunstwerken en andere veilingitems zorgen hopelijk voor een grote opbrengst. Leuk te weten: omdat de Soroptimisten een ANBI-status hebben, zijn de kosten aftrekbaar. De avond wordt afgesloten met DJ Kevin Duane in de ondergrondse kazemat.

 

 

 

               hippe haring party

Reserveren voor de Hippe Haring Party 

De toegang is € 12.50 per persoon en kinderen hebben gratis toegang. Tot en met 14 juni kunnen kaartjes gekocht worden bij Ruijsdael, Ruijsdaelplein 1 in Naarden-Vesting. Ook online kun je kaarten kopen, via Eventbrite. Dan betaal je € 1,75 toeslag per kaart. Bij Eventbrite kun je tot 15 juni 00.00 uur kaarten kopen. Je kunt ook een hele tafel reserveren bij meer dan acht kaarten. Reserveren kan via Facebook of bij Ruijsdael. Er is een beperkt aantal tafels beschikbaar en een maximaal aantal gasten vastgesteld, dus wees er snel bij.

 

 

12 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.