Agenda, Nieuws

Haase opnieuw in actie bij Melkhuisje Masters

Na zijn topweek bij het ABNAMRO World Tennis Tournament in Rotterdam is Robin Haase dit voorjaar in eigen land te zien bij de tweede editie van de Melkhuisje Masters. De Hagenaar heeft zijn deelname aan dit driedaagse tennisfeest, dat gehouden wordt op 17, 18 en 19 mei, bevestigd. Plaats van handeling is het roemrijke park van HLTC ’t Melkhuisje in Hilversum. De Melkhuisje Masters geldt als voorbereidingstoernooi op Roland Garros, dat ruim een week later in Parijs begint.

Melkhuisje MastersTitelverdediger

Robin HaaseDe Nederlandse nummer één, die na zijn kwartfinale in Rotterdam opnieuw de top 40 van de wereld binnenkomt, werd vorig jaar winnaar van de Melkhuisje Masters en verdedigt derhalve zijn titel. Het is nog niet bekend tegen welke andere drie spelers hij het op 17, 18 en 19 mei zal opnemen. Die worden in de komende weken bekendgemaakt.

Melkhuisje Masters is een driedaags demonstratietoernooi met vier in het ATP-circuit actieve top50-spelers. De eerste editie was naar de mening van spelers en publiek meer dan geslaagd en trok over drie dagen bijna 3000 toeschouwers. Ziggo Sport zal, evenals vorig jaar, het evenement alle dagen rechtstreeks uitzenden.

’t Melkhuisje organiseerde tot 1995 een ATP-toernooi op gravel dat later verkaste naar Amsterdam en Amersfoort. De organisatie wilde op het historische gravel internationaal toptennis terugbrengen. Dat gaat vanaf 17 mei voor het tweede achtereenvolgende jaar plaatsvinden.

19 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.