Ondernemen, Shoppen

Topkantoor & Creatief: hotspot op de Huizerweg in Bussum

Als je voor de deur staat bij Topkantoor & Creatief schuift deze automatisch wagenwijd open. Dat is niet alleen handig als je met je armen vol pakjes staat voor het postkantoor dat in deze winkel is gevestigd, maar het zegt meteen veel over de klantvriendelijkheid van het team.

Hier kom je de servicebalie aan het begin van de zaak niet voorbij zonder dat je door de medewerkers hartelijk en vooral gemeend welkom bent geheten. Topkantoor & Creatief is een begrip in ’t Gooi voor al uw kantoorbenodigdheden: papier- en schrijfwaren, computersupplies en kantoormeubelen.

Topkantoor & Creatief

Eric Buscher van Topkantoor & Creatief

Zoek je kantoorproducten, dan durven we gerust te stellen dat deze winkel het breedste assortiment van Nederland biedt. Wat niet op voorraad is, wordt besteld. Veel minder bekend is de afdeling Creatief in deze winkel. Voorbij het postkantoor, helemaal achterin de zaak, ligt, zoals kunstenaar Reinier Bosch het zo opgetogen omschrijft: ‘een geheime wereld van tekenbenodigdheden’. Hier krijgt ‘Creatief’ zijn praktische invulling, met zo goed als alle benodigdheden op het gebied van schilderen en tekenen. Er is zelfs een keramische afdeling. Niet alleen voor kunstenaars is het een el dorado, maar ook voor de hobbyist. Je vindt hier ook de repro, waar je terecht kunt voor drukwerk of om te printen, kopiëren, scannen, lamineren of inbinden. Topkantoor & Creatief biedt producten, diensten en oplossingen voor kantoor, particulier en de creatieve geest. Dus kunnen ze je helpen? Zonder enige twijfel.

Topkantoor & Creatief, Huizerweg 26a, Bussum. Telefoon: 035-6981338.
www.topkantoor-creatief.nl.

20 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.