Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Foodhall MOUT in Hilversum opent deuren

Het is zover: dinsdag 9 mei om 9 uur opent foodhall MOUT. Na een maandenlange verbouwing is de oude Euro-bioscoop getransformeerd tot een stoere foodhall met zeven verschillende keukens. Voor de eigenaren Teus Kroon en Jerry de Vries wordt een droom  werkelijkheid. Van het historische pand uit 1912 hebben ze een Hilversumse hotspot gemaakt, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om samen te genieten van eten en drinken.

Live muziek en streetfood

De foodhall is leuk voor iedereen, daarvan zijn Kroon en De Vries overtuigd. “MOUT is de plek waar vrienden samenkomen voor een hapje en een drankje, waar early birds ’s ochtends een ontbijtje eten en waar een zakelijke meeting altijd geslaagd is. MOUT houdt trouwens erg van swingen. Daarom is er elke zondagmiddag en donderdagavond live muziek.” Foodhall MOUT brengt streetfood van over de hele wereld naar Hilversum. Zeven verschillende keukens serveren de lekkerste gerechtjes van dit moment. Zo is er voor iedereen wat wils. MOUT combineert het losse van een foodhall met het gemak van een restaurant. Gasten kunnen een rondje maken langs de keukens, maar ook bestellen bij een van de medewerkers.

Gooische biertjes, wereldse wijnen en spannende smoothies

De bar van MOUT is de hele dag open. Voor ‘gewone’ drankjes, maar ook voor spannende smoothies en wereldse wijnen. Een must-drink zijn de biertjes van de Gooische Bierbrouwerij, die in MOUT is gevestigd. MOUT heeft zelfs haar eigen pils: Gooisch Goud. Eigen biertjes tappen kan trouwens ook: groepen kunnen een van de twee speciale taptafels afhuren.

logo MOUT

De zeven keukens van MOUT

BARFOOD De enige MOUT-keuken die de hele dag is geopend. Van ontbijt tot late night snack en alles daar tussenin: BARFOOD heeft het allemaal.

Fratellino De beroemde pizza’s mogen natuurlijk niet ontbreken bij dit jongere broertje van restaurant De Houtoven, maar deze hippe jongen serveert ook trendy flammkuchen.

On My Grill (OMG) Deze stoere keuken heeft écht vlees op de kaart staan. Burgers om van te watertanden, fijne hotdogs, verse steak tartare en meer lekkers van de grill.

Caliente Deze foodtruckers hebben liefde voor de Latijns-Amerikaanse keuken. Zij bieden huisgemaakte tortilla’s, empanada’s en het toffe visgerecht ceviche.

Viet Kitchen Oma’s kookkunsten hebben geleid tot dit super smaakvolle streetfood. Waan je in Vietnam met summerrolls, spicy soepen en good old loempiaatjes.

Fish & Fries Uit de zee komt zo veel moois! Deze mooie keuken biedt luxe, maar betaalbare visgerechtjes. Denk aan oesters, kaviaar, garnalenkroketjes en natuurlijk fish & chips.

Dim me sum In Azië is Dimsum hot. In deze keuken kies je voor healthy gestoomde hapjes of gefrituurde snacks zoals loempiaatjes, pangsit en pasteitjes met vlees of vis.

Van zondag tot en met donderdag is MOUT geopend van 09.00 tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 03.00 uur. De keukens zijn van zondag tot en met woensdag open van 12.00 tot 21.00 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur.

8 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.