Kunst, Nieuws, Uitgaan

Kleurrijk magazine bij Singer thuis

Singer Laren presenteert het nieuwe programmaboek voor seizoen 2017/18 als een kleurrijk magazine. Samen met het team van Gooische Tam Tam heeft Singer een prachtig en informatief magazine gemaakt, waarin niet alleen het complete theater- en museumprogramma is opgenomen, maar ook achtergrondinformatie en interviews staan.

Trots zijn we op het interview met Youp van ’t Hek (“Sta ik nu in een Larens kakkersblaadje?”), maar minstens zo boeiend zijn de gesprekken met enkele van de onmisbare vrijwilligers van Singer Laren, met de architecten van de nieuwbouw en met hoofdsponsors Kees van Dijkhuizen en Marcel Loot van ABN Amro. Zij vertellen in het magazine over hun relatie met Singer Laren. Ook lees je meer over bijvoorbeeld educatie, de verhuurmogelijkheden en het nieuw ingevoerde theatermenu.

Zondagmiddag-programmering

Het complete theater- en museumprogramma vind je heel overzichtelijk in het hart van het magazine. Een prachtig programma, met bijzondere exposities en geweldige voorstellingen, waaronder diverse premières. Directeuren Evert van Os en Jan Rudolph de Lorm vertellen hoe het vernieuwde Singer Laren straks een culturele ontmoetingsplaats in het Gooi zal worden. “Hier kun je kunst komen vieren in de huiselijke sfeer van William en Anna Singer.” Nieuw is de zondagmiddagprogrammering in het theater: speciale theatervoorstellingen die als onderwerp ‘de beeldende kunst’ hebben. Muziek, dans, toneel en lezingen met als thema een kunstwerk, kunstenaars of verzamelaars.

De inwoners van Laren, Blaricum en Eemnes en Supporters van Singer Laren ontvangen het magazine een dezer dagen thuis. Wil jij ook een magazine ontvangen? Neem dan contact op met Singer Laren via museum@singerlaren.nl of via 035-5393939.

Vanaf 15 mei kunt u kaarten bestellen via het antwoordformulier of de website.

5 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.