Agenda, Kinderen, Nieuws

Drie dagen fun voor kids tijdens het Cinekid Festival

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor het Cinekid Festival. Van 16 tot en met 18 oktober zie je de beste films voor kinderen bij Filmhuis Bussum.

Cinekid Festival Filmhuis Bussum Mutant Me MediaLab

Foto: Filmhuis Bussum

Tijdens het Cinekid Festival zijn er vijf films te zien voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Voor de allerjongsten is er bijvoorbeeld Bollie en Billie en voor de wat oudere kids is er The King of Ping Pong.

MediaLab

Film kijken is niet het enige dat je tijdens het Cinekid Festival kunt doen. Zo zijn het café en de bovenzaal omgetoverd tot heus MediaLab. Daar kunnen de kinderen hun hart ophalen aan games, 3D-werelden en puzzels. Ook leuk: je eigen video opnemen met behulp van de app van een kunstenaar en natuurkundige problemen oplossen met de Newton-app.

Kosten

Filmkaartjes kosten 11,50 euro per stuk en daarmee krijg je ook direct toegang tot het MediaLab. Het lab is iedere dag van het festival open tussen 9.15 uur tot 16.00 uur. Kaartjes zijn te koop op de website van het Filmhuis en aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk.

13 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.