Agenda, Kinderen, Nieuws

40 Jaar Sesamstraat in Beeld en Geluid

Bij Beeld en Geluid is het feest in de herfstvakantie. Sesamstraat bestaat namelijk 40 jaar en dat wordt elke dag in de vakantie gevierd. Leuk voor de huidige generatie Sesamstraat-fans, maar eigenlijk voor iedereen die is opgegroeid met het programma.

40 jaar Sesamstraat

Schud Tommy de hand

Er zijn Meet & Greets met verschillende karakters, voorlees-sessies door de acteurs, de auto van Tommie, een knutselhoek en een Schmink Plaza. Ook is er, exclusief en alléén bij Beeld en Geluid, een gloednieuwe film te zien, gemaakt door de NTR: Sesamstraat viert feest! Deze film, die populaire scenes toont uit de afgelopen veertig jaar, wordt dagelijks vertoond in de theaterzaal van Beeld en Geluid.

Reserveren

Van 17 t/m 23 oktober zijn alle extra Sesamstraat-activiteiten en ook de Sesamstraat-film inbegrepen bij de entreeprijs voor Beeld en Geluid. Een compleet overzicht van het programma en de exacte tijden is online te vinden. Hier kun je ook reserveren voor de film.

14 oktober 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.