Food & Drinks

Beleef een prachtige kerst bij restaurant Vlaar

De feestdagen zijn weer in aantocht! Beleef de mooiste dagen van het jaar met familie of vrienden in culinaire sfeer bij restaurant Vlaar in ’s-Graveland bij Hilversum. De witte brigade van Vlaar heeft weer een prachtig kerstmenu samengesteld. Het Gooische restaurant is de hele maand feestelijk en in kerstsfeer aangekleed. Vlaar is zowel kerstavond als eerste en tweede kerstdag geopend. Beide kerstdagen kun je hier terecht voor een feestelijke lunch of -diner. De kerstlunch bestaat uit 4-gangen, het kerstdiner uit 7-gangen en de bediening schenkt naar wens een mooi bijpassend wijnarrangement. Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van een mooie tafel. Kijk hier voor ons kerstmenu.


Kerst vieren met je collega’s 

Zoek je de perfecte locatie voor een eindejaarslunch of -diner met collega’s of voor een zakelijke bijeenkomst in kerstsfeer? In de maanden november, december en januari 2018 bieden wij op maat gemaakte business arrangementen met luxe 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu’s. Naar wens kun je terecht in ons restaurant of in één van onze twee luxe privé ruimtes voor vergaderen en private dining: de Tasting Room voor groepen tot 16 personen en het Koetshuis voor groepen tot 30 personen. Geniet in alle privacy in een intieme ambiance van onze toonaangevende keuken van culinair hoog niveau met bijpassende wijnen. In de Tasting Room behoort live cooking met privé chef en een sommelier ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt arrangement via sandra@restaurantvlaar.nl of tel. 035-6561661.

Champagne actie
Wat is er feestelijker dan proosten met echte bubbels? De hele maand december bestel je bij Vlaar een glas champagne voor slechts € 9,50 per glas.

Vier december culinair
Met kerst 2017 in het vizier staat de hele maand december in het teken van de feestdagen. De gehele maand is restaurant Vlaar sfeervol en in kerstsfeer aangekleed. Op kerstavond serveren wij een gastronomisch 4-gangen surprise diner voor € 52,50. Beide kerstdagen zijn wij geopend voor lunch en diner. Tussen kerst en oud & nieuw, op 28 en 29 december 2017, is het Christmas Afterparty bij Vlaar! Dan serveren wij een heerlijk driegangen keuzemenu voor € 34,50.

Restaurant Vlaar behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten. Onze prachtige locatie in ‘s-Graveland bij Hilversum biedt veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Op door de weekse dagen bieden wij een businesslunch vanaf 2-gangen.

Op 27, 30 en 31 december 2017 en 1 januari 2018 geniet ons team van een welverdiende break en is ons restaurant gesloten.

Restaurant Vlaar, Noordereinde 129 in ’s-Graveland, tel. 035-6561661, reserveren via www.restaurantvlaar.nl/reserveren

15 november 2017

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.