Agenda, Nieuws

Barts Media Run in Hilversum

Barts Media Run: daar wil je bij zijn. Het wordt niet alleen leuk, maar het is ook nog voor het goede doel. De opbrengst van Barts Media Run gaat namelijk naar de Bart de Graaff Foundation.
Barts Media Run
BGF helpt jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking bij het starten van hun eigen bedrijf. Het parcours van Barts Media Run loopt door het gehele MediaPark en geeft een uniek kijkje achter de schermen. Dat betekent: rennen langs de decorhallen en kleedkamers, dwars door de wereldberoemde studio’s. Er zal een parcours worden uitgezet van 5 en 10 kilometer en daarnaast is er een Kids-run van 800 meter en 1,5 kilometer. Je hoeft je dus echt niet suf getraind te zijn om de eindstreep te kunnen halen.

 

Bakstenen gooien

Uiteraard is er tijdens de run genoeg te doen: je kijkt je ogen uit, er worden typische ‘Bart de Graaff-activiteiten’ georganiseerd (denk aan bakstenen gooien) en de kans is groot dat je samen met een BN’er loopt of er zelfs naast rent. Maar het belangrijkste van dit alles: de opbrengst van die dag gaat naar de stichting van Bart de Graaff: de grondlegger van televisie- zender BNN. In de week van de run is het precies 15 jaar geleden dat hij op 35-jarige leeftijd overleed. Bovendien zou hij dit jaar ook nog eens 50 worden. Filemon, Beau, Bridget, Kees: ze bikkelen allemaal mee a.s. zondag. Jij ook? Inschrijven kan nog (net):  www.bartsmediarun.nl. Volgen kan ook op Facebook.

 

 

16 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.